LA GANACHE

Приказната за овие две пријателки од Ерменија, кои живеат во Македонија повеќе од една деценија, е исто толку слатка и вкусна, како чоколадите што ги прават! Едно убаво утро, кафе муабетот ги носи до одличната идеја за патување од соништата во СВЕТОТ НА ЧОКОЛАДОТО, за отварањето на чудесните врати и влез во еден неверојатен свет каде може да се научи и усвои уметноста на рачно изработените чоколади.

Искуството кое го доживуваат во Антверпен, Белгија, е незаборавно, нивната љубов кон оваа уметност е немерлива а како производ на тоа ние можеме да уживаме во највкусните рачно изработени чоколади.

Прикажи филтри

Прикажани сите 2 продукти