Le Brand Studio

Le Brand Studio е моден бренд кој и се обраќа на современата жена со интензивно секојдневие.Секое парче облека е осмислено да биде доволно само по себе,како и совршено да се вклопува во посебноста на многу стилови.Aвтентичниот дизајнерски печат со кој се надополнуваат чистите форми и строгите архитектурни линии е израз на раскошен минимализам и суптилна впечатливост.

Прикажи филтри

Прикажани сите 5 продукти

Прикажани сите 5 продукти