NAMIKKA

Namikka е моден бренд, новороденче на онлајн продажната сцена. Основачки на брендот се две сестри – Марта и Јана. Името на брендот- NAMIKKA доаѓа од јапонскиот јазик – нивниот збор за “бран”, и тоа не е случајно. Размислувајќи за нивниот концепт и што е она кое би сакале да го понудат на нивните клиенти, девојките од Namikka доаѓаат до заклучок дека не сакаат да им понудат само продукт туку и потсетник на слободата како ултимативна форма на среќа и дека носењето на парче облека кое ќе ја направи жената да се чувствува пријатно, комфорно и самоуверено во својата кожа ќе и служи и како потсетник дека во нејзина моќ се сите “бранови” промена кои ги има на ум.

Прикажи филтри

1–12 од 13 резултати

1–12 од 13 резултати