Домашен маџун Пешков

250.00 ден450.00 ден

SKU: Недостапно Категории: , ,

Опис

Семејна винарија Пешков е веќе некое време “етикетирана” и позната како мала винарија која се залага за органско производство. Маџунот е произведен од шира добиена од нивното грозје од сортата Вранец и е произведен без додадени шеќери и адитиви, со 24- часовна контролирана термичка обработка на гроздовата шира. Вранецот е сорта на грозје кое содржи овошен шеќер ( фруктоза ), полифеноли, антоцијани и киселини кои имаат улога на антиоксиданси, па во целост е многу здрав и изобилува со природни состојки кои допринесуваат за стекнување и зајакнување на имунитетот.

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 1500 денари. За нарачки под 1500 денари, испораката се наплаќа 110 денари. Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.