Dr. Browns Цуцла

Мала слатка желка и цуцла лажливка.

1,100.00 ден

Опис

Лесно смирете го бебето со силиконската цуцла на Dr. Brown’s која има иста форма како цуцлата на шишето на Dr. Brown’s за полесно прифаќање. Направена од лесен, 100% силикон, оваа цуцла е во форма на пеперутка и не доаѓа во контакт со лицето на бебето, односно да не му пречи на носето.

Желката е играчка која е закачена на цуцлата за бебето да се игра со неа и полесно да ја прифати цуцлата. Може да се закачи на повеќето други цуцли и глодалки.

Вклучува:

-цуцла лажливка 0-6 месеци

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 1500 денари. За нарачки под 1500 денари, испораката се наплаќа 110 денари. Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.