DR. ISLA Компресирани бамбусови марамчиња

Пакување со 12 парчиња

139.00 ден

Опис

EXPANDABLE TAB WIPES-100% BIODEGRADABLE  COMPRESSED BAMBOO TISSUE

КОМПРЕСИРАНИ БАМБУСОВИ ШАМИВЧИЊА

ДЕРМАТОЛОШКИ ТЕСТИРАНИ * НЕБЕЛЕНИ *

Искористените шамивчиња фрлајте ги на соодветно место

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 1500 денари. За нарачки под 1500 денари, испораката се наплаќа 110 денари. Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.