ELO. RAINBOW BEAR

Мултифункционална подлога за играње, спиење, за развој на моторичките вештини кај детето и tummy time. Искомбинирана со нашите дрвени игрални може да го анимира вашете дете долго време. Соодветна за на под или пак на отворено, во двор, градина, парк. Урбан модерен и практичен производ.

Состав: Надворешен: 100% органски памук, Исполна: 100% полиестер

Димензија: 130×100 см.

1,890.00 ден

Категории: , ,

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 1500 денари. За нарачки под 1500 денари, испораката се наплаќа 110 денари. Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.