Говорот на телото

Повеќе автори

Издавач: ТРИ

ISBN: 978-608-230-576-9

Година на издавање: 2018

Димензии: 140/210

320.00 ден

Категории: ,

Опис

„Говорот на телото“ од меѓународно признатите стручњаци за меѓучовечките односи Алан и Барбара Пиз открива дека она што луѓето го зборуваат често се разликува од она што го мислат или чувствуваат.

Од оваа стручна и забавна книга можете да ги дознаете тајните на говорот на телото и да ги читате мислите на другите преку нивните гестови. Да дознаете како да бидете пријатни, како да стекнете повеќе самодоверба и како да ја контролирате секоја ситуација. Да ги откриете техниките кои ќе ви покажат како да ги толкувате гестовите и како да ги читате неизговорените мисли и емоции – и да извлечете правилни заклучоци.

– Како да им оставите позитивен впечаток на другите?
– Како успешно да преговарате?
– Како да знаете дали некој е достапен?
– Како да увидите дека некој лаже?
– Како да читате меѓу редови?
– Како да го користите говорот на телото за да го постигнете она што го сакате?

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 4000 денари. За нарачки под 4000 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.