INDOOR GARDEN EPIPREMNUM Градина

Мини декоративна градина за во ентериер од колекцијата – Simplicity на Indoor Garden.

2,000.00 ден

Опис

Декоративна градина за во ентериер од колекцијата -Nude Half-moon на Indoor Garden.
Композицијата е изведена во сад специјалнодизајниран за лесно закачување на ѕид.

Латинско име на растението:
Epipremnum aureum

Факти:
– Растението е тестирано од НАСА и отстрануваформалдехид, ксилен, бензен.
– Според Фенг Шуи претставува симбол на добра среќа,пари и просперитет.
Одржување:
– индиректна светлина
– полевање еднаш неделно (супстратот не смее да сеисуши, ниту коренот да остане долго во вода)
– пресадување напролет

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 1500 денари. За нарачки под 1500 денари, испораката се наплаќа 110 денари. Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.