INTIMINA KegelSmart

  • Направен од 100% медицински силикон
  • Ја отчитува силата на муслулите на карлицата
  • Автоматски поставува ниво на вежбање
  • Едноставна програма водена од вибрации
  • Го подобрува тонусот и силата на мускулите на карличното дно
  • Практична врвка за полесно отстранување

5,579.00 ден

Опис

Најлесната рутина за Кегелови вежби до сега.

Иднината е сега – KegelSmart е нов револуционерен начин за да ги правиш Кегеловите вежби! Тој е твој личен тренер на мускулите на карличното дно којшто одредува програма која е лесна за следење, безбедна за користење и целосно скроена според твоите индивидуални потреби. Кегеловите вежби треба да се прават на секоја возраст и во секоја фаза од животот, а ова е најлесниот и најпаметниот начин да внесеш редовна рутина на правење Кегелови вежби во твојот распоред. Почни веднаш, гледај колку брзо си ја градиш силата и радикално си го менуваш животот.

За само 5 минути дневно, KegelSmart дава мерливи резултати за само 12 недели. Лесно е да си го зајакнеш карличното дно, да ја повратиш вагиналната црвстина по породување, да ја подобриш контролата врз мочниот меур и да ги засилиш сензациите во интимните моменти.

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 4000 денари. За нарачки под 4000 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.