INTIMINA Laselle

  • Лесно ќе добиеш сила и тонус на мускулите на карличното дно
  • Ја поттикнува правилната техника за Кегелови вежби за најдобри резултати
  • Внатрешното тежинско топче на Laselle помага во зацврстување на мускулите
  • Можеш да вежбаш со дури 6 тежински комбинации
  • Брзо ќе видиш и ќе ги почувствуваш резултатите
  • Текчињата се направени од безбеден 100% медицински силикон

795.00 ден2,290.00 ден

SKU: Недостапно Категории: , ,

Опис

Дај му моќ на карличното дно.

Пронајди ја твојата внатрешна сила со текчиња кои се лесни за употреба и ќе го подигнат на ново ниво вежбањето на мускулите на карличното дно. Исто како како и теговите во теретана, Laselle текчињата ти пружаат едноставен и безбеден тренинг со отпор за мускулите на карличното дно, па брзо се гради цврстина и тонус. Моќ на карлицата!

Laselle текчињата се навидум едноставни вагинални текчиња кои изгледаат како малечки окови – но, тие нема да те забават!

Покриени со 100% медицински силикон, секое текче содржи мала тежинка во внатрешното јадро која се движи и се врти при движење. Лесно е и ќе ти помогне подобро да си го запознаеш телото додека си го правиш карличното дно најсилно до сега!

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 4000 денари. За нарачки под 4000 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.