INTIMINA Lily Cup One Менструална чашка

  • 100% медицински силикон
  • До 8 часа заштита без проблеми
  • Двоен раб и прстен за лесно отстранување
  • Ги покрива сите видови менструации – од лесна до пообилна
  • Здрава и безбедна – нема мирис, сувост или иритација
  • Се склопува за да ја собере во практично заштитно кутивче
  • Се употребува многукратно и е еколошко решение за циклусот
  • Совршена за оние кои првапат користат менструална чашка

1,679.00 ден

Опис

Незаменливата чашка за почеток.

Се наоѓаш среде менструалната револуција и Lily Cup One предводи! Оваа мека и крајно удобна чашка за многукратна употреба е направена од медицински силикон, што ја прави сигурна и безбедна, особено за кориснички кои првпат употребуваат чашка.

Lily Cup One е тука за да им олесни на оние кои за првпат користат менструална чашка. Практична е и незабележлива, благодарение на дискретното кутивче со дополнително зацврстен раб со кој отворањето и затворањето е лесно како песна. Има и прстен за отстранување за да се погрижи да не се паничиш кога ќе треба да ја извадиш. Мислевме на сѐ.

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 4000 денари. За нарачки под 4000 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.