INTIMINA Ziggy Cup Менструална чашка

  • 100% медицински силикон
  • Рамна е за апсолутна удобност и секс за време на циклус без неред
  • До 8 часа заштита без проблеми
  • Двоен раб
  • Единствена реупотреблива чашка што може да се корити за време на секс
  • Здрава е за твоето тело – нема мирис, сувост или иритација
  • Покрива од лесна до пообилна менструација
  • Се употребува многукратно и е еколошко решение за циклусот

2,490.00 ден

Опис

Менструалната револуција почнува тука!

Да, Ziggy Cup е револуција во менструалната заштита во мало. Таа е првата и единствена чашка со многукратна употреба што може да се носи за време на секс! Рамниот дизајн на Ziggy дава 8 часовна удобност, слобода и самодоверба. Ако посакаш, не мора да се воздржуваш за време на оние денови!

За сите кои го сакате најудобниот циклус до сега, Ziggy Cup е единствената чашка за многукратна употреба што може да се користи за време на секс, овозможувајќи ги сите предности на чашка плус секс во циклус без неред. Оваа револуционерна чашка е целосно направена од силикон тенок како цветно ливче, што значи дека чашката Ziggy не може воопшто да се почувствува – што и да правиш.

Заради практичност, Ziggy доаѓа со хигиенско силиконско кутивче кое лесно ќе го собере во ранецот или чантата. Само измиј ја чашката по употреба и стави ја во нејзиното дискретно кутивче.

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 4000 денари. За нарачки под 4000 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.