IROBOT Roomba Роботска правосмукалка 671

Mоќен систем за чистење со сензори за нечистотија;
Вшмукува тепих и тврд под;
Ефикасно собира влакна од домашни миленици;
Чисти според вашиот распоред

22,000.00 ден

Опис

Главни предности на Roomba 671

  • Со апликацијата iRobot HOME, можете да поставите почеток на чистење од било каде или да внесете распоред; компатибилен со виртуелниот асистент на Amazon Alexa
  • 3 степенскиот систем за чистење, ги чисти сите мали и поголеми нечистотии, ефикасен е за чистење на влакна од домашните миленици, а висината на главата за чистење автоматски ја прилагодува за темелно чистење на тврдите подови и теписите.
  • Единствената предводничка марка на роботски правосмукалки со две главни четки за чистење – првата ја раздвижува нечистотијата, а со втората ја собира.
  • Сензорите за нечистотија го предупредуваат Roombo 671 да посвети посебно внимание на области со поголема концентрација на нечистотија (на пример, повеќето „зафатени“ области во вашиот дом).
  • Сеопфатен опсег на паметни сензори го задржуваат Roombo во и под мебелот за да може лесно да ги исчистат вашите подови, дури и во аглите.
  • Создаден од водечки глобален производител на роботи за домаќинства со над 25 години знаење и иновации во роботиката.

Интелигентен навигацијски систем – iAdapt

iRobot Roomba доаѓа со докажани системи кои го означуваат iRobot како вистински робот. Списокот започнува со најважниот – iAdapt системот. Со овој уникатен систем и технологија, Roomba ја проверува околината 60 пати во секунда, користејќи многу сензори и 40 начини на однесување за да се прилагодат на уште поспецифичен простор.

Тристепенски систем на чистење

Тристепениот систем на чистење овозможува ефикасно и висококвалитетно собирање ѓубре, нечистотија и поголеми честички. Сите три процеси се одвиваат истовремено:

  • Ротирачка странична четка

Вртливата странична четка чисти по sидовите, аглите и на тешко достапните места.

  • Две четки за ротирање

Roomba користи две контра-ротирачки четки за да работат поефикасно, работејќи заедно како сад за ѓубре и метла, која од подот креваат поголеми нечистотии, трошки и коса.

  • Вакумско вшмукување

Вакуумот уште поинтензивно го вшмукува ѓубрето и ги собира во корпа за отпадоците

Флексибилна глава за чистењевтора генерација

Прилагодливата глава за чистење е втора генерација на флексибилни системи за чистење што автоматски се прилагодува на различни површини (ламинат, теписи, линолеум, плочки).

Сад за нечистотија со високи перформанси/h3>

Садот за нечистотија со високи преформанси AeroVac е идеално решение за домашни миленици; исто така ја собира најмалата прашина.

Звучно откривање на прашина

Користењето на сензори за звук и технологија Dirt Detect се фокусира на чистење каде што е најпотребно.

Временско програмирање на чистење

Оваа функција ги избира денот и времето на почетокот на чистењето на роботот. Ова и овозможува на Roomba да го исчисти вашиот простор автоматски, без ваша помош и во различни часови секој ден. На пример, роботот треба да се чисти три пати неделно, што значи дека секоја недела во времето што ќе го одберете, ќе го исчисти вашиот дом и ќе го остави подот зад себе во совршена состојба.

Карактеристика на виртуелниот ѕид-Двојно делување

Со два режима на вшмукување, имате подобра контрола над областа за чистење.
• Режимот на виртуелен ѕид го одржува роботот да чисти таму каде што сакате и да прескокне областите каде што не сакате.
• HALO режимот го одржува роботот подалеку од предметите што сакате да ги заштитите

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 1500 денари. За нарачки под 1500 денари, испораката се наплаќа 110 денари. Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.