MAX FACTOR Clump Defy Extensions Маскара

Маскара за издолжување и волумен без грутки.

Специјално дизајнирана четка која ја нанесува формулата подеднакво.
Густо распоредени иглички кои ги расчешлуваат и најмалите трепки.
Формула која содржи издолжувачки честички.
Обликувана четкичка со која лесно ќе ги расчешлате и трепките од долниот капак на окото.
Правилно распоредени иглички кои не оставаат грутки при нанесување на формулата.

940.00 ден

SKU: 54171 Категории: ,

Опис

Ефектот на издолжување се постигнува благодарение на фибер-издолжувачите и формулата за волумен комбинирани со иновативната четка. Четката против згрутчување на Max Factor е прва четка од ваков вид. Секоја игличка на неа е идеално разделена и формирана да не ги згрутчува влакненцата на трепките, едноставно да ја прегрне секоја трепка, дефинира и раздели од другите без да ги слепи и згрутчи. На тој начин се постигнува беспрекорен волумен, со перфектен резултат.

Како се користи:

Нанесете од маскарата од коренот кон врвот на трепките. Потоа нанесете уште еден слој за уште поголем ефект.

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 1500 денари. За нарачки под 1500 денари, испораката се наплаќа 110 денари. Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.