MAX FACTOR False Lash Epic Маскара

Маскара за волумен со кадифена формула.

* Голема четка со нежни иглички за расчешлување.

* Нежна пенеста формула.

1,014.00 ден

SKU: 96137215 Категории: ,

Опис

Четката е оформена од кратки и долги иглички кои овозможуваат формулата да се нанесе подеднакво и до најмалата трепка.

Пенестата формула ги заменува синтетичките восоци кои ги содржат другите маскари во својата формула. Оваа формула овозможува нежна нега на трепките. Покрај тоа и процентот на водата и глицеринот во формулата е поголем поради што и степенот на негување на трепките е повисок.

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 1500 денари. За нарачки под 1500 денари, испораката се наплаќа 110 денари. Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.