MEDELA Breastmilk bags Kеси за замрзнување на мајчино млеко

Кеси за безбедно и хигиенско чување и замрзнување на мајчино млекo

25 кеси

1,380.00 ден

Категории: ,

Опис

Зазема помалку простор отколку чување во шишиња. Двојните ѕидови на кесата обезбедуваат долгорочно складирање.

Претходно стерилизирани.

Патентот за затварање прави кислородна бариера што го заштитува мајчиното млеко не дозволувајќи тоа да ги загуби скапоцените хранливи материи.

Дното на кесата е така направено за истата да може да стои исправено безбедно и самостојно.

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 4000 денари. За нарачки под 4000 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.