Промоција!

MORGAN’S Пена за потемнување на косата

150 мл

990.00 ден

SKU: 10005 Категории: , ,

Опис

Ја стилизира, фиксира и истовремено ја потемнува побелената коса. Идеален производ за секојдневно одржување и потхранување на косата. Ја враќа природната боја на косата, ја прави сјајна, здрава и погуста.

Со секојдневно нанесување во период од 3 – 4 недели, постепено ја потемнува побелената коса без да се користат конвенционални бои за коса. Откога ќе се постигне саканата боја на косата, може да се одржува со поретки апликации.

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 1500 денари. За нарачки под 1500 денари, испораката се наплаќа 110 денари. Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.