Американски бунтовник

Автор: Марк Елиот
Издавач: ПОЛИЦА
Број на страници: 428
Година на издание: 2018

120.00 ден

Категории: ,

Опис

Има нешто во Иствуд, кое не ни дава дa го упростиме неговиот карактер, некое делче во неговата душа каде што ниеден психијатар не може да влезе… Клинт Иствуд е интересна филмска персона бидејќи неговата суштина е поинтересна од неговото постоење. Филмот попрво функционира на начин на кој ги образува животните стилови во мит, отколку што ги претвора животните сили во уметност. Убавината на актерите е што тие се доволно суетни и глупави за да си дозволат да бидат мумифицирани само заради просветувањето на публиката.

‒ Ендру Сари

Јас сум актер што игра во различни улоги; сите и ниедна од тие улоги сум јас.

‒ Клинт Иствуд

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 1500 денари. За нарачки под 1500 денари, испораката се наплаќа 110 денари. Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.