Архитектура

  • Автор: Драгана Јокиќ
  • Издавач: ПОЛИЦА
  • Жанр: Литература за деца
  • Број на страници: 32
  • Година на издание: 2020

250.00 ден

Нема на залиха

Опис

Дознај:
– што е архитектура
– кој го смислува изгледот на градот
– од кого сѐ зависи формата на куќите
– како настанала Ајфеловата кула
– дали градината може да се наоѓа на покривот
Пробај:
– да дознаеш што е тоа проектна задача
– да нацрташ цртеж во размер
– да нацрташ план на својата соба
– да пронајдеш материјали за градење
– да го промениш изгледот на фасадата

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 4000 денари. За нарачки под 4000 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.