Автобиографијата на Мартин Лутер Кинг Помладиот

400.00 ден

Категории: ,

Опис

Професор по историја и истакнат автор и уредник на неколку книги за борбата за граѓански права, д-р Клејборн Карсон бил избран од Фондацијата на Мартин Лутер Кинг, Помладиот за да ги уреди и објави документите на д-р Кинг. Користејќи ја невидената архива на сопствените зборови на д-р Кинг – вклучувајќи и необјавени писма и дневници, како и видео материјали и снимки – д-р Карсон создал незаборавен автопортрет на д-р Кинг. Со својот живописен, милослив глас, пред нас го имаме Мартин Лутер Кинг, Помладиот, студент, свештеник, сопруг, татко и светски лидер… претставен во една богата, трогателна хроника за еден народ и една нација исправена со една моќна промена, која сè уште одекнува низ светот.

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 4000 денари. За нарачки под 4000 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.