Бунтовници

Автор: Вероника Рот
Издавач: ПОЛИЦА
Жанр: Белетристика, Роман
Број на страници: 220
Година на издание: 2016

450.00 ден

Категории: ,

Опис

Еден избор може да те трансформира – или може да те уништи. Но секој избор има последици, а додека во сите фракции расте немирот, Трис Прајор мора да продолжи да ги спасува оние што ги сака – а и себеси – додека се обидува да ги сфати тагата и прошката, идентитетот и лојалноста, политиката и љубовта. Со толку голем влог, изборите што ги прави Трис не влијаат само врз неа, туку и врз сите во нејзината околина. Во ова продолжение од серијалот, и во самите фракции се јавуваат поделби: токму тие поделби на крајот предизвикуваат огромно уништување, а Трис повторно осознава дека не е можно да се постигнат високи цели ако и самиот си поделен на половина. Таа мора целосно да ја прифати својата дивергентност, иако не знае што би можела да изгуби со тоа.

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 4000 денари. За нарачки под 4000 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.