Кактус

Автор: Сара Хејвуд
Издавач: ПОЛИЦА
Жанр: Белетристика, Роман
Број на страници: 372
Година на издание: 2020

550.00 ден

Категории: ,

Опис

За Сузан Грин, неуредните емоции немаат место во равенката на нејзиниот совршено подреден живот. Живее во стан што е идеален за еден човек, има работа што одговара на нејзината страст кон логика и „меѓучовечки аранжман“, кој ѝ обезбедува културни и други, поинтимни придобивки. Но, одеднаш, соочена со загубата на мајка ѝ и со веста дека самата таа ќе стане мајка, во Сузан се буди најголемиот страв. Таа ја губи контролата…
Како што се приближува датумот за породувањето, така светот на Сузан сè повеќе се изместува од својата оска. Можеби, таа има шанса да ја најде вистинската љубов и да научи да се сака себеси, но само ако си дозволи да се опушти.
Никогаш не е предоцна да процутиш.

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 1500 денари. За нарачки под 1500 денари, испораката се наплаќа 110 денари. Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.