Основи на хумана анатомија

Автор: Зора Узуноска
Издавач: ПОЛИЦА
Жанр: Прирачници, Научна литература
Број на страници: 334
Година на издание: 2014

2,400.00 ден

Категории: ,

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 4000 денари. За нарачки под 4000 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.