Психологија

 • Автор: Ивана Степановиќ-Илиќ
 • Издавач: ПОЛИЦА
 • Жанр: Литература за деца
 • Број на страници: 31
 • Година на издание: 2020

250.00 ден

Опис

Дознај:

 • што е психички свет
 • како се мери интелегенцијата
 • што е темперамент
 • што се механизми на одбрана
 • што е фотографско помнење

Пробај:

 • да препознаеш нечие чувство
 • да го пронајдеш мотивот за некое однесување
 • да ги запознаеш различните црти на личноста
 • да ги научиш правилата за добро учење
 • да откриеш како настанува првиот впечаток за некого

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 4000 денари. За нарачки под 4000 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.