Театар

 • Автор: Јасен Боко
 • Издавач: ПОЛИЦА
 • Жанр: Литература за деца

250.00 ден

Опис

 Дознај:

 • како настанала театарската уметност
 • кој сè учествува во работата на претставата
 • што е тоа добра актерска игра
 • какви сè проби постојат
 • што е тоа мизансцен

Пробај:

 • да напишеш драмска сцена
 • да научиш да глумиш
 • да организираш аудиција
 • да направиш распоред на пробите
 • ги избереш декорот и костимите

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 4000 денари. За нарачки под 4000 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.