ПРЕПЛЕТ Bath Salt love at first smell

Сол за во бања со прекрасен мирис на јагода/ванила.

Натпис: LOVE AT FIRST SMELL

Органски производ изработен од природни состојки, соработка со брендот Pura Perla.

480.00 ден

Категорија:

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 1500 денари. За нарачки под 1500 денари, испораката се наплаќа 110 денари. Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.