ПРЕПЛЕТ Честитка Нека биде сè како песна

Нека биде сè како песна

100.00 ден

Опис

Одбери честитка како совршено дополнување на твојот подарок. Секоја честитка оди заедно со плико.

Димензиите се 13cm x 17cm

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 1500 денари. За нарачки под 1500 денари, испораката се наплаќа 110 денари. Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.