ПРЕПЛЕТ Дневник за планирање

540.00 ден

Опис

Дневникот е на македонски јазик и е дизајниран како годишен планер. Во него има страници за бележење по месеци, недели, денови, страници за дополнителни белешки, како и страници за следење на добри и лоши навики.

Овој дневник е со дупли корици и заштитна фолија од двете страни.

Димензиите се 14,8cm x 21cm (A5 формат)

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 1500 денари. За нарачки под 1500 денари, испораката се наплаќа 110 денари. Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.