ПРЕПЛЕТ Дневник за рецепти

Дневникот е на македонски јазик и е дизајниран како водич за испишување на најразлични рецепти. Во него има полиња за бележење како: потребни намирници, начин на подготовка, време за подготовка, од кого ви е овој рецепт и сл.

Овој дневник е со тврди корици и заштитна проѕирна фолија од двете страни.

Димензиите се 14,8cm x 21cm (A5 формат)

540.00 ден

Категорија:

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 1500 денари. За нарачки под 1500 денари, испораката се наплаќа 110 денари. Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.