ПРЕПЛЕТ Feel Loved Сет подарок

Сетот се состои од:

  • рачно изработен сапун
  • Bath Salt <LOVE AT FIRST SMELL>
  • рачно изработени керамички обетки
  • апетисани <NUTS ABOUT YOU>

1,570.00 ден

Категорија: Ознака:

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 1500 денари. За нарачки под 1500 денари, испораката се наплаќа 110 денари. Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.