ПРЕПЛЕТ Комплет за матуранти – СРЕЌА ДА ТЕ НАЈДЕ

Комплетот содржи:
Постер ✨Алал да ти е✨ + 2 чашки за ракија + лупа <Среќа да те најде> + шишенце ракија.

Подароците се спакувани во уникатно декоративно пакување, спремни за подарување.

 

1,600.00 ден

Категории: ,

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 4000 денари. За нарачки под 4000 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.