ПРЕПЛЕТ Опиени од љубов

Сетот се состои од:

  • рачно изработена даска за сервирање од масивно дрво со натпис <JOYFUL MOMENTS MAKE GREAT MEMORIES>
  • сет од 2 чашки за ракија
  • апетисани <NUTS ABOUT YOU>

1,750.00 ден

Категорија:

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 1500 денари. За нарачки под 1500 денари, испораката се наплаќа 110 денари. Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.