ПРЕПЛЕТ Сакам, можам, крај на приказната Ранец

1,500.00 ден

Опис

Водоотпорен shopper ранец со натпис – САКАМ, МОЖАМ, КРАЈ НА ПРИКАЗНАТА!

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

 

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 1500 денари. За нарачки под 1500 денари, испораката се наплаќа 110 денари. Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.