ПРЕПЛЕТ Секој миг нека биде уживање Декоративна кутија

Кутијата е составена од два дела, основа + капак, димензии 31 х 23 x 15 cm

110.00 ден

Категорија:

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 1500 денари. За нарачки под 1500 денари, испораката се наплаќа 110 денари. Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.