ПРЕПЛЕТ – СТРАШНО ДОБРО чоколадо

120.00 ден

Категорија:

Опис

Дизајнирано чоколадо. 90gr млечно чоколадо, производител: Соко Штарк (Najlepshe Zelje).

Чоколадото е со следниот натпис:
< МЕНЕ МИ Е СТРАШНО ДОБРО СО ТЕБЕ >

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 4000 денари. За нарачки под 4000 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.