ПРЕПЛЕТ Ти можеш… – семе за цвеќе

Серија на подароци кои ја возвишуваат жената  <Ти си храброст, ти си сила, ти си моќ!>.

Семе за цвеќе на картичка со илустрација, спакувано во дизајнирана кутија и натпис <Ти можеш полиња да расцутиш!>.

400.00 ден

Категории: ,

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 4000 денари. За нарачки под 4000 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.