WORDS & MORE Бакарен отварач

Само за тебе!

690.00 ден

Категорија:

Опис

Бакарен отварач со изгравиран натпис „Исполнети желби безброј здравици”.

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 1500 денари. За нарачки под 1500 денари, испораката се наплаќа 110 денари. Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.