Your Private Moon Сет Огледала Месечина

Сет од 5 огледала (фази на месечината)

2,600.00 ден

Категории: , ,

Опис

Инструкции за одржување:

  • Чистете го само огледалото
  • Огледалото е рачна изработка и е многу, многу нежно и кршливо
  • Не го допирајте често
  • Не го преместувајте често

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 1500 денари. За нарачки под 1500 денари, испораката се наплаќа 110 денари. Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.