За твојот роденден

  • Автор: Снежана Пејаковиќ – Киковиќ
  • Издавачка куќа: ТРИ 
  • ИСБН: 978-608-230-709-1
  • Година на издавање: 2020
  • Број на страни: 104
  • Димензии: 28 cm
  • Корица: тврда
  • Јазик: македонски

690.00 ден

Опис

Ова е твоjа книга.

Напишана е за тебе

Во неа ќе наjдеш

многу приjатели,

сосем мали и многу големи,

волшебни, чудни, убави и смешни.

Тие ти донесоа дарови

и приказни за себе

и за својот свет.

За прекрасен свет,

ќе видиш.

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 1500 денари. За нарачки под 1500 денари, испораката се наплаќа 110 денари. Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.