APRIL22

Здраво љубителу на Земјата!
АПРИЛ22 дизајнира и произведува биоразградливи хулахопки со екстракт од алое вера
кои носат удобност, издржливост, квалитет, сексипилност, стил и мода. Во АПРИЛ22
веруваме дека модата може да биде одржлива и дека сите можеме да имаме удел во
создавањето на подобра иднина. Нашите хулахопки се разградуваат 10-15 пати побрзо од
стандарните хулахопки кои ја иритираат кожата и брзо се кинат. Приклучете се во нашето
движење и заменете ги хулахопките коишто се штетни за околината со нашиот
иновативен производ.
Носете ја промената што сакате да ја видите во светот!

Прикажи филтри

Прикажани сите 2 продукти