Подаротека

Дојди тука, направи список на подароци за кој било повод и сподели го со твоите блиски за да добиеш нешто што сакаш секој пат!

EFC4581C-ACCB-49DC-B29B-3BFA6FD6C4FB

MALAKAMILA By Mia Harness Belt

Идеја за уникатно парче, креација на две девојки познати по својот добар моден стил, потпис на нивното долгогодишно другарство. МАЛАКАМИЛА, модна дизајнерка, и Миа, позната по нејзиното влијание во модата на социјалните мрежи, го создадоа “harness belt” акцесоарот. Овој невообичаен женски каиш е доминантно парче на акцесоар кое се наметнува како конректна дефиниција на стил […]

2,900.00 ден
Прикажи повеќе
Urma Mask 5 1200x1200

URMA LED Маска

Уживај во LED светлосната терапија по дома, на работа или каде и да посакаш секогаш кога ти е потребен beauty boost.

3,750.00 ден
Прикажи повеќе

Свежо на Урма

ОД УРМА УНИВЕРЗУМОТ ИЗДВОЈУВАМЕ...

урма блог