Main Days

Main Days е бренд за ташни и торби започнат од мајка (Лидија) и ќерка (Кристина). Овој проект е обид за реобмислување и редефинирање на класичната ташна. Main Days ташните се изработени од текстилни материјали, лесни за комбинирање, но и за одржување за оние кои се во постојано движење и за оние кои секој ден го сметаат за главен ден.

Ташните се изработувани и шиени од Лидија, а дизајнот е резултат на заеднички разговор и меѓусебно едитирање.

Прикажи филтри

Прикажани сите 11 продукти

Прикажани сите 11 продукти