Gift Icon

Одбирањето на подарок знае да биде предизвикувачко, дури и кога се работи за оние што ги знаеш подобро од себеси. Со нашата ПОДАРОТЕКА, можеш да побараш или направиш листа на желби и поклоните ќе бидат совршени секој пат!

Го имаме твоето внимание?

Еве како нашата ПОДАРОТЕКА може да ги направи сите убави прилики уште помагични!

Побарај желби

од твоите најблиски и подари им нешто што го сакаат и мора да го имаат

ИСПРАТИ ЖЕЛБИ

до твоите најблиски и добиј на подарок нешто по што си копнееш цела година

Како функционира URMA Подаротеката?

  • Креираш корисничка сметка на URMA лесно и брзо, тука
  • Одиш во Подаротека во Мојата сметка, додаваш производи по желба и креираш листа
  • Ја споделуваш твојата Подаротека со најблиските, внесувајќи ги нивните e-mail адреси

Што ако ја испратам мојата Подаротека до повеќе луѓе?

Подаротеката можеш да ја испратиш до колку луѓе и да сакаш! Како одбираат и ти нарачуваат подароци, така ќе се означат нарачаните подароци и никогаш нема да имаш дупликати.

Разгледувај и додавај во твојата URMA ПОДАРОТЕКА сега:

Побарај листа на желби од сите на кои сакаш да им купиш совршен подарок: