Испорака

Испорака во Скопје

Испораката е бесплатна за сите нарачки над 1500 денари. За нарачки под 1500 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Испорака во останатите градови во државата

Испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.