URMA Editorial

Најжешкиот едиторијал за ова лето… Така го најавивме со краток reel со моменти од сликањето. Идејата за овој едиторијал ни беше да прикажеме неколку летни стајлинзи со омилените парчиња од македонски дизајнери и брендови што може да се најдат во нашата концептуална продавница.

Не знаевме точно како го замислуваме, ама бевме сигурни само во една работа: стајлингот и фоткањето ќе ѝ го препуштиме на Јована Зука. Имаме среќа што оваа талентирана девојка, покрај тоа што ја познаваме приватно и ни е супер другар <3, соработува со нас од самите почетоци и ја сметаме за дел од срцето на URMA. Брзински се договоривме што сакаме, Јована совршено ни ја сфати идејата, ги склопи стајлинзите како што само таа знае и умее, направивме фитинг со Софија, Васе се погрижи за шминката и овој едиторијал го сликнавме на најжешкиот ден во Скопје, под отворено небо со сонце што пече директно во нас. 😊

Баш поради тоа можеме да го претставиме како НАЈЖЕШКИОТ ЕДИТОРИЈАЛ ЗА ОВА ЛЕТО. 😉

Уживајте во фотките.

П.С. Специјална благодарност до Елена која што ни ги отвори вратите на нашето омилено диско СЕКТОР 909 и Биби која ни беше асистент на сет 😊

ИЗГЛЕД 1

PINC PARTYWEAR BOA TOP

КУПИ ТУКА

НЕЖНО ЛАНЧЕ И АЛКА

КУПИ ТУКА

ИЗГЛЕД 2

NAMIKKA EFFORTLESS SLIP ФУСТАН

КУПИ ТУКА

KREACIJA JEWELRY HABANERA ЛАНЧЕ

КУПИ ТУКА

ИЗГЛЕД 3

SALT MILANO BLOOM IN CORAL TOP КОСТИМ ЗА КАПЕЊЕ

КУПИ ТУКА

NAMIKKA СУКЊА

КУПИ ТУКА

ИЗГЛЕД 4

SALT MILANO TRAMONTO IN COCONUT WHITE TOP КОСТИМ ЗА КАПЕЊЕ

КУПИ ТУКА

PINC PARTYWEAR NICA ПАНТАЛОНИ

КУПИ ТУКА

ИЗГЛЕД 5

PINC PARTYWEAR DEMIE ФУСТАН

КУПИ ТУКА

M ART GALLERY АЛКА И ОБЕТКИ

КУПИ ТУКА

ИЗГЛЕД 6

MES ТОП СО ПЕРДУВИ

КУПИ ТУКА

PINC PARTYWEAR TIFF ПАНТАЛОНИ

КУПИ ТУКА

ИЗГЛЕД 7

SALT MILANO BLOOM IN MATTE BLACK TOP КОСТИМ ЗА КАПЕЊЕ

КУПИ ТУКА

MES ФУСТАН СО КРИСТАЛИ

КУПИ ТУКА

Sирни ги последните објави на URMA блог