ЦВЕТНА ФАБРИКА Designer’s choice Букет

Принципот на изработка на овој тип на букет – Designer’s choice од Цветна Фабрика се состои од комбинации на многу внимание, преточени во детали:

| Збир на разновидни достапни цветови во текот на работната недела

| Бои и форми на виткање согласно достапноста и видот на цветовите

| Големината на букетот зависи од разновидноста на цветовите

| Нарачката на овој букет потребно е да се направи минимум два дена пред доставата

1,800.00 ден

Категории: ,

Опис

Букет полн живот, бои, мириси и разновидни цветови. Неизмерна инспирација за креирање на единствени цветни приказни кои ќе бидат дел од сечие секојдневие. Принципот на изработка на овој тип на букет – Designer’s choice од Цветна Фабрика се состои од комбинации на многу внимание, преточени во детали:

– Збир на разновидни достапни цветови во текот на работната недела

– бои и форми на виткање согласно достапноста и видот на цветовите

-големината на букетот зависи од разновидноста на цветовите

Со самиот букет од Цветна Фабрика следува и картичка со совети за грижа со кои ќе се продолжи долготрајноста и живописниот изглед на цветовите.

Едноставно, не постојат граници кога станува збор за креирање на креации со цветови, а токму во тоа лежи убавината на слободата на творење.

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 4000 денари. За нарачки под 4000 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.