FRANKLY Честитка Само Дома си е Дома

100.00 ден

Опис

За радоста што ја носи чилањето по дома со некоја од омилените серии + личности. Уште подобро, искористи ја како честитка за нов стан/куќа и среќни почетоци.

Честитката Ви стига спремна за подарување – имате празен простор внатре за да си напишете ваша порака и ја добивате заедно со бело плико.

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 4000 денари. За нарачки под 4000 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.