Промоција!

HEVEA Цуцлa

Цуцла Classic

Кружен облик

3-36 месеци

448.00 ден

На залиха

Опис

HEVEA цуцлите се направени од чиста природна гума, па со нивното користење учествуваш во спречувањето на загадувањето на нашата планета. Цуцлите се целосно без пластика и направени без фталати или тешки метали, со употреба на пигменти од растителна основа, одобрени од FDA.

Предности на HEVEA® цуцлите:

Направени од 100% природна гума, природни и компостирани материјали
Обоени со природни пигменти одобрени од FDA
Беспрекорен дизајн
Без БПА, ПВЦ, нафта и фталати
Достапна во големина 3-36 месеци
Безбедни за твоето бебе
Лесни за користење
Лесно се чистат
Може да се чуваат во пакувањето кога не се користи
Може да се подарат 😊

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 4000 денари. За нарачки под 4000 денари, испораката се наплаќа 150 денари.
Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.