INDOOR GARDEN SPATHIPHYLLUM Градина

Мини декоративна градина за во ентериер од колекцијата – Simplicity на Indoor Garden.

600.00 ден

Опис

Мини декоративна градина за во ентериер одколекцијата – Simplicity на Indoor Garden.

Композицијата е изведена во уникатен, рачноизработен, лесен бетонски сад.
Латинско име на растението: Spathiphyllum

Факти:
– Отстранува трихлоретилен, бензен.
– Го апсорбира зрачењето од копјутерите и ТВ

Одржување:
– сенка, а во зима индиректна светлина
– полевање секои 3-5 дена (супстратот не смее да сеисуши)
– пресадување напролет, со градинарска почва,хумус и песок

Информации за испорака

Скопје
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 1500 денари. За нарачки под 1500 денари, испораката се наплаќа 110 денари. Време на испорака: 2-15 дена во зависност од производот.

Останати градови во државата
Испораката се наплаќа 150 денари. Време на испорака: 2-20 дена во зависност од производот.